Diensten

Diensten die ik aanbied voor startende ondernemers zijn: 

1) Coaching Zelfstandig Ondernemerschap

2) Ondernemers-Scan

 

1) Coachingstraject startende ondernemers

Ben je een ervaren professional vanaf HBO-niveau en denk je erover om voor jezelf te beginnen en de overstap te maken van loondienst naar het zelfstandig ondernemerschap? Ik help je hierbij graag.

Na de intake, start de oriëntatiefase: Jij als ondernemer. Je maakt de online ondernemers scan en krijgt hierna een gesprek. De doorlooptijd is een maand. Het resultaat van deze fase is een voorlopige 'go' of een 'no-go' om de optie van zelfstandig ondernemerschap serieus te gaan onderzoeken. 

In de voorbereidingsfase start je met het bouwen van de fundering van je bedrijf. Je start met het opstellen van je startplan. Een goed en modern format hiervoor wordt aangeleverd. Er vinden maximaal 4 gesprekken plaats. De doorlooptijd van deze fase is maximaal 2 maanden. Het resultaat is een 'go' of een 'no-go' voor de start van je bedrijf. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten mee. 

Bij een 'no-go' is het in overleg mogelijk je te begeleiden naar een andere baan in loondienst, middels een outplacement traject.

In de derde fase ga je concreet bouwen aan de start van je bedrijf, middels een coachbundel van 3 of 6 maanden. Per maand heb je een individueel gesprek met de coach en je krijgt opdrachten mee. Tussentijds zijn er contactmomenten middels telefonische consulten en e-coaching. Het resultaat van deze fase is:

  • Je bedrijf is startklaar
  • Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Inzicht en kennis in ondernemersvaardigheden
  • We streven naar een eerste betalende klant
  • Een actieplan, inclusief planning, voor het nemen van de volgende stappen.

Aanmelden hiervoor kan doorlopend.

Duur traject: gemiddeld 6 maanden. 

Tarief: Het uurtarief is €120,- exclusief 21% btw. Voor particulieren hanteer ik een lager tarief. Aanmelding: doorlopend.

2) Ondernemers-Scan: Test jezelf als ondernemer

Schuilt er in jou ook een eigen baas? Hoe ondernemend ben jij eigenlijk als ondernemer? Weet je nog niet helemaal of je de stap durft te zetten? Test jezelf met de uitgebreide ondernemersscan. Hierin worden je vaardigheden, kwaliteiten en mindset als ondernemer grondig onder de loep genomen zodat je weloverwogen tot een 'go' of een 'no-go' als ondernemer kunt komen. Het is een maatwerk produkt, dus volledig afgestemd op jou. 

Tarief: €350,- ex. btw (of €425,- inclusief 21% btw). Dit is inclusief de online scan, een uitgebreide rapportage en een persoonlijke nabespreking 1-op-1. Aanmelding: doorlopend. 

Ben je op zoek naar professionele begeleiding? Neem dan contact met mij op of stuur een mail naar info@vanschipadvies.nl.