Loopbaanbegeleiding

Ben je op zoek naar een ervaren loopbaanadviseur in de regio Utrecht of Hilversum, die resultaatgericht werkt en daarbij oog voor jou blijft houden? Iemand die maatwerk levert? En toewerkt naar een duurzame oplossing voor jou?

Het resultaat van een inidividueel loopbaantraject bij mij: je weet wat jouw "ideale plek" is en wat jij moet doen of ontwikkelen om daar te komen of te blijven. Je kunt je op een goede manier profileren en je hebt een concreet plan voor de toekomst. 

Een 1e oriënterend gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

In een kort en intensief loopbaantraject begeleid ik je duidelijk op een rijtje te krijgen wat jij wilt, wat bij jou past, in wat voor soort organisaties en functies je dat kunt vinden en hoe je daar kunt komen. Daarbij kijken we samen naar je sterke punten: je talenten en je vaardigheden. Ik werk (zo nodig) met digitale testen die inzicht geven in jouw persoonlijke kenmerken, je ervaring en opleiding, je vaardigheden en je interesses. Deze worden vertaald naar functies die goed bij jou passen. De rapportages die hieruit komen, bespreken we samen. Hierna volgen nog maximaal 4 gesprekken. Hierin krijg je een duidelijk beeld van waar jij interesse en plezier in hebt en voldoening van krijgt. Tussendoor werk je aan (digitale) opdrachten op maat. Zodat jij weet wat voor volgende stap je in je loopbaan kunt zetten. Mijn werkwijze hierbij is praktisch en resultaatgericht, altijd met oog voor de mens.

Vragen waar mijn klanten tegenaan lopen zijn bijvoorbeeld:

  • Ik wil een leuke nieuwe baan die goed bij mij past
  • Ik wil weten wat een goede volgende stap in mijn loopbaan zou zijn
  • Ik wil weten wat een goede opleiding voor mij zou zijn
  • Ik wil voldoende uitdaging en voldoening in mijn huidige werk
  • Ik wil onderzoeken of ik nog wel in loondienst wil werken, of liever voor mezelf wil  beginnen als zzp.
  • Ik help je hierbij graag.

Ik werk met mensen die zelf actief en gemotiveerd deelnemen aan het traject.

Duur: maximaal 3 maanden.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.