Missie en visie

Mijn naam is Marian van Schip. Mijn missie is het anderen te helpen bij het (terug) vinden van hun vrijheid. De vrijheid om te zijn of te worden wie je bent. Vrijheid om te doen wat het beste bij je past. Ondernemerschap en werk dragen voor mij bij in het ervaren van die vrijheid: qua groei, ontwikkeling alsook in financiële zin. 

Mijn passie is het om mensen en organisaties in beweging te krijgen, zodat ze trots kunnen zijn op hun werk en goede resultaten neer kunnen zetten. Om mensen te laten glunderen over datgene waar ze toe in staat zijn. 

Mijn visie is dat er voor iedereen een oplossing is. Daarnaast is het mijn visie dat een ieder van ons zelf verantwoordelijk is voor de toekomstbestendigheid en daarmee inzetbaarheid qua werk. Ik ben graag jouw sparringpartner hierbij.

Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van mensen in een veranderende omgeving. Qua begeleiding kies ik voor een praktische, persoonlijke en professionele aanpak waarbij het beoogde resultaat centraal staat, evenals maatwerk en kwaliteit. Mijn stijl hierbij is warm, zakelijk en met een gezonde dosis humor. Ik wil mensen laten zien waar ze goed in zijn. En met ze in gesprek te gaan over wat ze kunnen ontwikkelen. Ik ga hierbij coachend en motiverend te werk, en zo nodig ook sturend. 

Ik werk vanuit mijn waarden resultaatgerichtheid, positiviteit, kansen zien en het werken vanuit vertrouwen. Veel energie krijg ik van het aanpakken van nieuwe onderwerpen en van vernieuwing. Ik hou ervan om met ondernemende mensen te werken.